Cooks Club

Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s Cooks Club - Bulharsko - Slnečné pobrežie s
Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1269111
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Cooks Club

TV chladnička,minibar diskotéka volejbal vegánska strava vegetariánska strava plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 350 m
Vzdialenosť od letiska: 24 km
Vzdialenosť od pláže: 250 m
Rýchly popis:

Krásny naozaj štýlový hotel postavený v roku 2019,  pre mladých ale aj starších s mladou dušou. Tento hotel Vás očarí nielen ubytovaním v štýle industriálu či minimalizmu aj  „Boho“štýlu, ale aj kulinárskymi zážitkami, celkovou atmosférou či zábavou. Cook's Club Sunny Beach, ktorý leží neďaleko pláže a od ktorej ho delia  len duny  jemného piesku  má všetko, čo potrebujete, aby ste si užili letnú dovolenku. V hoteli sú dva veľké 25-metrové bazény, kde ležíte na ležadlách so slnečníkmi a kde počúvate rytmy DJa (dídžeja),  tento priestor tvorí tzv. uzol hotela  pre stretnutia, priateľstvá, pohodu, tanec a zábavu.  Hotel akceptuje len osoby od 16 rokov. Veríme že dovolenka v hoteli Cooks club pre Vás bude nezabudnuteľným zážitkom.


Poloha:
Hotel leží na juhu strediska Slnečné pobrežie, v blízkosti historického starého mesta Nesebar. Od pláže je vzdialený 250 metrov od ktorej ho delia len pieskové duny. Široký výber obchodov, supermarketov a reštaurácií je v pešej vzdialenosti. Letisko Burgas je vzdialené 24 km od hotela Cook's Clubu.

Hotel:
Priestranná vstupná klimatizovaná hala s recepciou a sedením, výťahy, vnútorná štýlová klimatizovaná reštaurácia. WI –FI je k dispozícii zdarma. Hosťom je k dispozícii plne vybavená posilňovňa. V hoteli sa nachádza 2 vonkajšie, Captain Cook Pool Bar, volejbalové ihrisko na pláži. Konajú sa tam animačné programy, diskotéka a nočný klub zabezpečí tú najlepšiu zábavu vo voľnom čase. Bohaté možnosti zábavy ponúka tiež samotné centrum letoviska.

Izby:
ubytovanie v dvojlôžkových izbách s prístelkou, štúdia či apartmány až pre 5 osôb,  ktoré majú vlastné sociálne zariadenie, (kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, WC). Izby sú vybavené klimatizáciou, televízorom so satelitným príjmom, trezorom, mini chladničkou a WI-FI.  Všetky izby  majú balkón s orientáciou do ulice alebo smerom na more (za príplatok).

Stravovanie:
Raňajky. Za príplatok možnosť doobjednať all inclusive. Raňajky: 8:00 - 11:00, obed od 12:00 do 16:00 hod, večera od 18:00 hod do 22:00 hod. V rámci all inclusive je v cene výber nápojov (nealkoholické nápoje, miestne pivo, domáce víno a miestne liehoviny) .V bare Captain Cook pri bazéne Cook's Club Sunny Beach sa podávajú klasické a trendové koktaily namiešané medzinárodne vyškolenými barmanmi (od 10.00 – 24:00 hod). Bufetová reštaurácia Cantina Cook´s Club ponúka kulinársku stravu prekypujúcu čerstvými miestnymi a medzinárodnými jedlami – od medzinárodnej kuchyne a bulharskej klasiky, až po zdravé vegánske a vegetariánske špeciality. Budete môcť sledovať ako kuchári kúzlia pri varení, jedná sa o koncept „otvorenej kuchyne“ front cooking“. Hotel ponúka inovatívny koncept bufetu založený na miestnych špecialitách, ako sú tradičné bulharské grilovanie a rybie pokrmy, ktoré sa oplatí vyskúšať. Koncept Cantina je založený na šiestich rôznych stravovacích staniciach so všetkým od šalátu a občerstvenia až po grilovanie, pizzu a  ďalšie. Či už hľadáte zdravé možnosti, vegánske jedlá, medzinárodné alebo miestne špeciality, a je tu niečo aj pre tých najnáročnejších jedákov. Raňajky sa pripravujú čerstvé na pultoch tzv. živé varenie. V ponuke je čerstvý chlieb, pečivo a veľa čerstvého ovocia, ako aj čerstvo uvarená káva, kvalitné čaje a rôzne šťavy. Ale čerstvo vylisované džúsy, smoothies a špeciálne jedlá sú k dispozícii za príplatok. 

Pláž:
piesočnatá, postupne zvažujúca sa do mora, ležadlá a slnečníky (za poplatok).

Doprava:
letecká, autokarová a individuálna.

V cene je zahrnuté:
Pri leteckej doprave: 7, 10, resp. 11x ubytovanie s raňajkami, leteckú dopravu Bratislava - Burgas - Bratislava, Košice - Burgas - Košice, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). Pri autokarovej a individuálnej doprave: 9 x ubytovanie s raňajkami, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

V cene nie je zahrnuté:
Pri leteckej doprave: Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 50 EUR, palivový a emisný príplatok pre osoby od 2 rokov 25 EUR, pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  KOMFORT 3,70 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/osoba/deň.Pri autobusovej a individuálnej doprave: LUX BUS 170 EUR, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 100 EUR,  hygienický a bezpečnostný príplatok  pri autokarovej doprave 5 EUR/os, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba a za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba, jednosmerná doprava 135 EUR. Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  KOMFORT 3,70 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Nástupné miesta: BA - bez poplatku, NR, TT-10 EUR, KE, PO - bez príplatku, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, LM, RK -  20 EUR,  PP, VT, HE, MI - 18 EUR, BB, ZV, PU, PB, ZA, MT- 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Informácie o krajine a stredisku:
BULHARSKO Leží na Balkánskom polostrove a celé východné pobrežie krajiny obmýva Čierne more. Táto neveľká krajina láka turistov svojou bohatou históriou, piesočnatými plážami a čistým morom s pozvoľne klesajúcim dnom, krásnou prírodou i neodolateľnými špecialitami tradičnej bulharskej kuchyne a lahodným vínom. Návštevníkov nadchnú starobylé pamiatky v Nesebare či Varne, pulzujúca atmosféra v blízkom Burgase, krásna príroda i povestná ochota a pohostinnosť miestnych obyvateľov. Ak Vás láka predstava dovolenkovej pohody, zábava v blízkych vodných parkoch, spoznávanie histórie, večerné prechádzky po promenádach s možnosťami výhodných nákupov, potom bude Bulharsko tou správnou voľbou.      SLNEČNÉ POBREŽIE Moderné letovisko sa nachádza vedľa starej časti mesta Nesebar, približne 35 kilometrov severne od Burgasu. Slnečné pobrežie je najväčším bulharským strediskom, ktoré svojim návštevníkom ponúka možnosť vybrať si z pestrej palety vodných športov, navštíviť vodný park s atrakciami, zahrať si plážový volejbal alebo si požičať bicykel a vybrať sa na výlet do blízkeho okolia. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom je dlhá takmer 8 kilometrov a je držiteľom medzinárodného ocenenia „Modrá zástava“ za čistotu mora, pláže a prírodného prostredia. V stredisku je rušná pobrežná promenáda s množstvom reštaurácií ponúkajúcich bulharskú či medzinárodnú kuchyňu, bary, kaviarne a diskotéky, v ktorých sa môžete zabaviť do neskorých večerných hodín. Transfer z letiska na Slnečné pobrežie trvá cca 50 minút.

Fakultatívne výlety:
Bulharský večer - večerný výlet, do miestnej dedinky kde máte možnosť zažiť bulharské tance, zábavu, tance na žeravých uhlíkoch. Počas bulharského večera je zabezpečená večera a biele a červené víno. Istanbul - Prehliadka Istanbulu a jeho najvýznamnejších pamiatok. Výlet na jeden alebo dva dni. Nesebar - celodenný výlet autobusom a prehliadka starobylého mesta, kde sú zachované kultúrne pamiatky z Antického obdobia a Stredoveku. Nesebar je dnes zapísaný do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Informácie o ďalších výletoch v CK.

Generované systémom ProfiTour