Paríž pre deti

, Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Luxemburský palác , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Luxemburský palác , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Parc de la Vilette , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, kolotoč pod Eiffelovou vežou , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, kolotoč pod Eiffelovou vežou , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Eiffelova veža , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Eiffelova veža , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, chrliče na katedrále Notre Dame , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, Disneyland , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti, mapa , Letecký poznávací zájazd, Francúzsko, Paríž pre deti
Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž)
Kód zájazdu: 1353284
Cena od: 626,40 €
Príplatky od: 395 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

17.07.2025 4 dni First Minute 626,40 € +395 € odlet: Viedeň letecká
07.08.2025 4 dni First Minute 626,40 € +395 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Prázdninový letecký zájazd do Paríža zameraný na najväčšie atrakcie pre našich najmladších klientov s nezabudnuteľnou návštevou zábavného parku Disneyland, plného rozprávkových bytostí a sveta fantázie.


Typ stravy:
raňajky

Doprava:
letecká

V cene je zahrnuté:
3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, letecká doprava Viedeň - Paríž - Viedeň, 1x príručná batožina 10 kg/os., transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA, transfer letisko - hotel - letisko, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: servisné poplatky 240 EUR/os., doprava v meste, pobytová taxa (platba na mieste cca 6 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT alebo poistenie PLUS, vstup do Disneylandu (objednaný vopred) 80 EUR/os. (12 r. +), 75 EUR/os. (do 12 r.), orientačná cena ostatných vstupov 80 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 165 EUR/3 noci. Batožinové limity: v prípade zmeny leteckej spoločnosti si CK vyhradzuje právo na ich zmenu.


Program:

1. deň - prílet do Paríža, stretnutie so sprievodcom, transfer z letiska, odloženie batožiny, prechádzka Haussmannským bulvárom a jeho krytými pasážami. Návšteva múzea voskových figurín - Grévin alebo Múzea čokolády.  Grévin, v ktorom je vystavených okolo 450 voskových figurín známych osobností, ale tiež scény z histórie Francúzska a významné okamihy z dejín 20. storočia. V Múzeu čokolády sa nachádza viac ako 1000 jedinečných exponátov z tejto lahodnej pochutiny. Návrat do hotela.

2. deň - raňajky, presun do jedného z najnavštevovanejších zábavných parkov v Európe – Disneylandu. Zábavný park Disneyland je nezabudnuteľný zážitok pre deti aj dospelých a počas jeho celodennej návštevy budete mať možnosť stretnúť všetky rozprávkové bytosti zo sveta Walta Disneyho. Budete si môcť pozrieť rozprávkové sprievody, vystúpenia a vyskúšať rôzne atrakcie. Zábavný park sa skladá z piatich tematicky zameraných častí. Ako prvou prejdete Main Street, ktorá zobrazuje staré americké mestečko z čias, keď Walt Disney bol ešte chlapec. Nasleduje Fantasyland, miesto, kde Disneyho postavičky z príbehov a rozprávok ožívajú. Stretnúť tu môžete Snehulienku a sedem trpaslíkov, zažijete let s Petrom Panom a Alica vás zoberie do krajiny zázrakov. V krajine divokého západu zažijete jazdu banským vláčikom, plavbu historickým parníkom po Mississippi, indiánsku dedinu. V Adventureland sa stretnete s pirátmi z Karibiku. Svet budúcnosti zažijete v Discoveryland, kde sa stretnete aj s hračkami z Toy story. Na svoje si prídu aj priaznivci Star Wars  - kultových Hviezdnych vojen. Návrat do hotela.

3. deň - raňajky, nezabudnuteľná plavba po rieke Seina, ktorá ponúka pohľad na mnohé významné pamiatky a budovy z inej perspektívy. Návšteva preslávenej Eiffelovej veže, nesmrteľného symbolu mesta týčiaceho sa nad zelenými plochami Champ de Mars. Prechádzka mestom cez bulvár St. Michel, katedrála Notre Dame, univerzita La Sorbonne, Luxemburské záhrady. Individuálne voľno na nákupy. Návrat do hotela.

4. deň - raňajky, presun do Parc de la Vilette, návšteva plná dobrodružstiev v Meste vedy a techniky, Paláci objavov, Pavilóne Eureka s planetáriom, ponorke, akváriu či oceľovej guli La Géode. Tematické výstavy zamerané na vedu a techniku okolo nás. Návrat do hotela, vyzdvihnutie batožiny. Odlet do Viedne.    


Dni:
4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD    

Pamiatky v programe pre leták:
Disneyland - Parc de la Villete - Eiffelova veža - Grévin  

Generované systémom ProfiTour